Speciale gelegenheden

Naast (bruids)taarten en koeken verzorgt Ilja's Koekblik ook complete high-tea's, taarttafels en taarten voor speciale gelegenheden als een baby-shower of een gender-reveal. Het complete assortiment overig gebak vindt u op deze pagina. Ook bij uitstek geschikt voor een speciale gelegenheid: een gepersonaliseerde driptaart!

Wilt u extra informatie over het gebak, bijvoorbeeld omdat u een allergie hebt? Neem dan gerust contact op! Dit kan via de pagina Contact en bestellen.

High-tea

Een rijkgevulde tafel met heerlijk zoete lekkernijen, geserveerd op prachtig servies. Alles kan op locatie klaargezet worden en zelfs mooi aangekleed worden met versiering of bloemen. Vraag naar alle mogelijkheden bij het doen van een bestelling.

€14,95p/p.   Min. afname 4 personen

 

Afbeelding: een high-tea voor 2 personen

Taarttafel

Een heerlijke Sweet Table met een overdaad aan taarten, muffins, brownies, cakepops en wat u verder maar wenst. Alles wordt afgewerkt met vers fruit, heerlijke crèmes en ander lekkers. Hartstikke leuk èn origineel om klaar te zetten voor uw gasten bij een tuinfeest, verjaardag of jubileum. 

Zowel de prijs, het aantal personen en de soorten taarten/koeken worden allemaal in overleg afgesproken.

Baby-shower

Een feestelijke gelegenheid, die gevierd wordt met een heerlijke driptaart, muffins en cakepops! De taart, muffins en cakepops worden in dezelfde stijl versierd en uiteraard kiest u het thema! Uiteraard kunnen er in overleg meer lekkernijen gebakken worden.

Wilt u graag dat alles klaargezet wordt op locatie? Dat is uiteraard mogelijk! Ook kan er extra versiering meegenomen worden, zoals ballonnen en vlaggetjes. Vraag bij het doen van een bestelling gerust naar alle mogelijkheden.

Prijs & aantal personen: in overleg vast te stellen

Gender-reveal taart

Feesttaart met roze of blauwe vulling. Pas bij aansnijden zichtbaar!

€39,95   C.a. 12 personen