Zin in wat lekkers?

Dan ben je hier aan het goede adres! Of je nou op zoek bent naar een verjaardagstaart, gebak voor het weekend of zelfs voor een bruiloft; bij Ilja's Koekblik kan je terecht voor vers gebak van de beste kwaliteit! Scroll naar beneden en ontdek wat Ilja's Koekblik te bieden heeft! 

Op zoek naar de prijzen? Onderaan deze pagina kun je de prijslijst van Ilja's Koekblik vinden. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact op!

Feestelijke taarten

Iets te vieren? Doe het met een taart van Ilja's Koekblik! Zowel de vulling als de opmaak kunnen worden gepersonaliseerd, dus dat maakt de taarten perfect voor iedere gelegenheid.

Heerlijke koeken

Heerlijke koeken, brownies en blondies, cheesecake en meer! Kortom, voor ieder wat wils!

Bruidstaarten 

Prachtig, vers én lekker gebak om jouw bruiloft nóg feestelijker te maken! 

Tijdens een bruiloft moet alles perfect zijn, en daarop is de taart of het gebak geen uitzondering! Ik maak jouw perfecte taart in overleg met jou, zodat deze precies aansluit bij jouw wensen! Hier alvast wat voorproefjes:

Speciale gelegenheden en feestdagen

Met een speciale (feest)dag wil jij natuurlijk speciaal gebak. Houd deze website en de sociale media in de gaten voor acties rondom speciale dagen, zoals bijvoorbeeld vaderdag, moederdag, valentijnsdag of kerst!

Dat was nog niet alles...!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Ilja's Koekblik? Bekijk hieronder de prijslijst! (Het bestand opent als PDF)

PRIJSLIJST 2024 V 1 ILJASKOEKBLIK
PDF – 162,2 KB 391 downloads