Home » Taarten

Feestelijke taarten

Op deze pagina vindt u het complete aanbod van feestelijke taarten, zoals de typisch Hollandse appeltaart of een hippe red-velvet taart. Hebt u specifieke wensen? Geef dit dan gerust door bij uw bestelling!

Wilt u extra informatie over de taarten, bijvoorbeeld omdat u een allergie hebt? Neem dan gerust contact op! Dit kan via de pagina Contact en bestellen.

Appeltaart

De welbekende appeltaart, gebakken volgens ouderwets recept. Te bestellen met of zonder rozijnen.

€14,95   C.a. 12 personen

Monchoutaart 

Heerlijke, fruitige taart met kersentopping. Te bestellen met Bastogne-bodem of met verrassende koekbodem met amandelspijs.

Bestogne-bodem   €14,95   C.a. 10 personen

Koekbodem   €14,95   C.a. 10 personen

Cheesecake

Cheesecake in de smaak Oreo of stroopwafel. De gekozen smaak zit verwerkt in zowel de bodem als in de cheesecake zelf.

€19,95   C.a. 12 personen

Slofgebak

Sinds 2019 een van de specialiteiten van Ilja's Koekblik: slofgebak. Een slof bestaat uit een bodem van koek en amandelspijs, die vervolgens rijkelijk wordt belegd met room (bijpassend bij de smaak) en fruit of snoep. Verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Advocaat, Karamel en Appel. Ook is er een speciale kinderversie verkrijgbaar, die versierd is met allerlei snoep.

€9,95   C.a. 5/6 personen

Mini slofgebak

Dit gebak is de mini-versie van het slofgebak. Verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Advocaat, Karamel en Appel. Ook de kinderversie is in het klein te bestellen.

€2,00/stuk   1 persoon

Red-velvet taart

Hippe, rode taart met zoete witte vulling en lichte cacaosmaak. Afgewerkt met een witte chocoladetopping. 

€19,95   C.a. 15 personen

Grote vierkante feesttaart

Luchtige biscuitbodem (kies uit chocolade of vanille) gevuld met jam en crème (kies uit chocolade, vanille, karamel of mokka). Prachtig afgewerkt met banketbakkersroom, crème of fondant. De taart kan afgewerkt worden naar uw specifieke wensen. Denk aan het logo van uw favoriete voetbalclub of het lievelingsdier van uw kind. Perfect voor (kinder)feestjes!

V.a. €34,95   C.a. 16/20 personen

Fondanttaart

De klassieke feesttaart, gemaakt met een luchtige biscuitbodem (kies uit chocolade of vanille) gevuld met jam en crème (kies uit chocolade, vanille, karamel of mokka). Prachtig afgewerkt met fondant en versiering. Uw wensen staan centraal en de taart kan worden afgewerkt met een thema naar keuze!

V.a. €26,95   C.a. 12 personen