Feestelijke taarten

Op deze pagina vindt u het complete aanbod van feestelijke taarten, zoals de typisch Hollandse appeltaart of een hippe red-velvet taart. Hebt u specifieke wensen? Geef dit dan gerust door bij uw bestelling!

Wilt u extra informatie over de taarten, bijvoorbeeld omdat u een allergie hebt? Neem dan gerust contact op! Dit kan via de pagina Contact en bestellen.

Appeltaart

De welbekende appeltaart, gebakken volgens ouderwets recept. Te bestellen met of zonder rozijnen.

€19,95   C.a. 12 personen

Slofgebak

Sinds 2019 een van de specialiteiten van Ilja's Koekblik: slofgebak. Een slof bestaat uit een bodem van koek en amandelspijs, die vervolgens rijkelijk wordt belegd met room (bijpassend bij de smaak) en fruit of snoep. Verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Advocaat, Karamel en Appel. Ook is er een speciale kinderversie verkrijgbaar, die versierd is met allerlei snoep.

€11,95   C.a. 5/6 personen

Mini slofgebak

Dit gebak is de mini-versie van het slofgebak. Verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Advocaat, Karamel en Appel. Ook de kinderversie is in het klein te bestellen.

€2,75/stuk   1 persoon

Min. afname: 6 stk. (wordt per soort verkocht) 

Feesttaart

De klassieke feesttaart, gemaakt met een luchtige biscuitbodem (kies uit chocolade of vanille) gevuld met jam en crème (kies uit chocolade, vanille, karamel of mokka). Prachtig afgewerkt met fondant en versiering. Uw wensen staan centraal en de taart kan worden afgewerkt met een thema naar keuze!

€29,95*   12 personen

€39,95*   16 personen

(Bij een taart voor meer dan 16 personen wordt er €2,50* p.p. gerekend voor elke extra persoon.)

*Bij erg specifieke/speciale wensen die de taart bewerkelijker maken, kan de prijs in overleg afwijken

Brownies niet inbegrepen bij de taart


Deze website is gemaakt door:

1OP1 Adviesbureau